FAQ - Letter of Inquiry

Miért kerül pénzbe a helyszíni felmérés?


Erőforrásaink nagy része le van kötve valamilyen munkálatnál, így kapacitást kell felszabadítanunk a helyszíni felmérést végző szakemberek számára. A helyszíni felmérés díja nem csak a kiszállás költségeit tartalmazza, hanem az árajánlat kalkulációét is, ami egy alapos cég esetén akár több órát is igénybe vehet. Mi nem "papírfecnit" nyújtunk át ajánlatadáskor, hanem strukturált, gondosan felépített hivatalos árajánlatot. A helyszíni felmérés és az ajánlat rendelés esetén DÍJMENTES.
A COVID alatt is dolgoznak?


Igen! Szakembereink minden higéniai szabályt betartva, a védekezésre odafigyelve dolgoznak a vírushelyzet ideje alatt is.
Mennyi időn belül tudják megkezdeni a munkálatokat?


Természetesen ez függ a munka volumenétől és az éppen aktuális projekteinktől, így általában 2 hét, de előfordul hogy 30nap elteltével tudunk csak hozzálátni a felujításhoz. Miért jó hír ez Önnek? Azért, mert ha éppen az Ön projektjén dolgozunk, nem fogjuk összecsapni a munkát hogy egy másikat tudjunk vállalni.
Az árajánlat tartalmazza az alapanyagot is?


Azt szoktuk javasolni, hogy az alapanyag beszerzés legyen a megrendelő feladata, tételes lista alapján. Ha azonban erről abszolút nem tud gondoskodni, plusz költségért gondoskodunk a beszerzésről és kiszállításról is. Ilyenkor differenciálva a munka díjat és az anyagköltséget adjuk ki az árajánlatot.
Hétvégén is dolgoznak?


Amennyiben az ütemterv az indokolttá teszi, és a körülmények is megengedik a hétvégéken is dolgozunk.

© 2020 James F. and Marion L. Miller Foundation

All Rights Reserved

NAVIGATION

  • Instagram
  • Twitter

CONTACT

1905 SE 10th Ave.

Portland Oregon 97214